Tjejkväll med tacos! | It's an adventure

It's an adventure

Annons

Tjejkväll med tacos!

Vad jag fortfarande gör uppe är en otroligt bra fråga. Borde ha sovit för länge sen. Fastnade trots min trötthet vid datorn när jag kom hem från Stina. Nästan alla tjejerna i klassen samlades ikväll för att äta tacos och se på fotbollen. Det var verkligen jätte trevligt. Det är sällan så många av oss kan samtidigt. Vi åt tills vi alla satt utslagna av matkoma i soffan. Så galet gott med tacos. Kostnad per person för hela kalaset? Ynka 32 kr. Perfekt för en student i slutet av månaden! 

Nu ska jag dock kasta mig i säng. Hade sett fram emot en lugn morgon med sovmorgon imorgon för att ta igen förlorad sömn och ett gympass. Men nejnej, fick höra ikväll att vi hade en extra insatt föreläsning som är obligatorisk klockan 08:30 imorgon. Jag måste ha dålig karma.. På torsdag ska jag i alla fall sova ut. 

rosé

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats