lördag | It's an adventure

It's an adventure

Annons

lördag

Mitt internet krånglar hemma där av utebliven uppdatering. Av nån anledning fungerar internet fi fint med nätverkskabel men min router har helt lagt av. Har testat allt jag kunnat komma på. Googlat lite också och sett att det är ett vanligt problem med just den routern som jag har.. Ska se om det går att fixa annars får jag väl ta och köpa en ny.

Hur som helst är jag på jobbet nu. Det är rätt dött så jag gör inte mer än städar och gäspar. Är jätte trött. Vi var på after school med styrelsen igår och det blev lite mer än vad jag hade planerat. Vill mest bara hem och lägga mig i min säng. Är så irriterad på mig själv. Så sjukt onödigt. Nu kan jag inte träna som jag hade planerat idag. Får bli en promenad runt sjön bara lite senare.

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats