lazy ass girl | It's an adventure

It's an adventure

Annons

lazy ass girl

Fy sjutton vad lat jag har varit idag. Förutom att gå en morgon pw och avverka ett gympass har jag bara sett på film och ätit hela dagen. Att ha lugna dagar då och då uppskattar jag men en hel lugn helg? Nej fy sjutton vad segt det är. Tur att hela veckan som kommer är fullbokad. Har massor i skolan hela veckan och sen ska jag hem till Kalmar över helgen, längtar som en dåre!

Nu tänkte jag sova. Ska upp ganska tidigt imorgon och gå runt sjön sen är det föreläsningar hela dagen som gäller och rapportskrivning på eftermiddagen. Back to reality! 

Bild 2013-10-18 kl. 16.56 #6
Förresten, köpte den här topen på MQ som jag är löjligt nöjd med. Lite smådyr men det var den värd. Sitter som en smäck om jag får säga det själv. Ibland får man unna sig, right?!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats