motivation? | It's an adventure

It's an adventure

Annons

motivation?

Tror jag ska ge mig ut och leta med ljus och lyckta efter min motivation till att plugga. Den är som bortblåst. Gissar på att det trista vädret spelar in lite. Eller det faktum att uppgifterna är brutalt tråkiga. Hur som helst skulle det vara trevligt att återfå lite motivation.

Annars då? Brände av ett skönt cirkelpass för benen imorse. Ska sitta på UB nu i ett par timmar till innan jag ska gå hem och fixa mat. Jobbar på gymmet ikväll och det ska bli skönt faktiskt. Det är tre dagar kvar tills jag äntligen ska få åka hem till Kalmar. Får hoppas det går fort. Ska bli så härligt att komma hem till havet men framför allt att komma hem till min fina pojkvän som jag saknar ihjäl mig efter!

Bild 2013-10-18 kl. 16.58

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats