galet bra pass! | It's an adventure

It's an adventure

Annons

galet bra pass!

Rev av ett så jäkla bra överkroppspass idag på förmiddagen. Bästa på länge. Kände mig stark idag, starkare än vad jag gjort på hela året. Förmodligen för att jag är starkare än vad jag tidigare har varit också, haha. Kände mig både psykiskt och fysiskt stark och pushade mig tills jag var helt slut! 

Passet såg ut så här:
1. Lite svårt att förklara dom här två övningarna men jag var i ryggresningsposition (i sån ställning) framåtlutad så ryggen var rak och parallel med golvet, från den positionen gjorde jag rodd 10 kg / omvända flyes 6 kg (15/10 x 4)

2. Lats drag 41 kg / stående axelpressar 9 kg (8×4)

3. Rodd 34 kg / armhävningar med tårna på bänk (8/12×4)

4. Liggande flyes med hantlar 8kg / triceps armhävningar på tå och händer på låda (8×4)

Brände skönt i alla muskler när jag var färdig. Tycker om att köra superset, mer effektivt samt att pulsen kommer upp lite. Vilar mellan 30 sek – 1 minut mellan varje set. Nu tänkte jag ta mig ett varv runt trummen. Har så mycket energi idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen! 

Bild 2013-09-20 kl. 13.08 #3

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats